preloader
Implementacija ERP-a, EDI-a i podrška

We Are Technologent

SMANJITE TROŠKOVE - OSIGURAJTE BUDUĆNOST

TRANSFORMIŠEMO VAŠ BIZNIS

Technologent je istaknuti lider u oblasti razvoja poslovanja, digitalne proizvodnje i integrisanih rešenja za lanac snabdevanja. Naša kompanija se ponosi stručnim timom ERP/EDI konsultanata i QAD programera koji poseduju bogato iskustvo u različitim industrijskim sektorima. Kao pouzdan i licencirani partner QAD-a, mi smo tu da vam pružimo podršku u poboljšanju upravljanja vašim preduzećem i procesima digitalne proizvodnje, kako biste postigli brže i bolje rezultate. Naš tim će usko sarađivati sa vama kako bi detaljno razumeo specifične izazove sa kojima se suočavate u vašem poslovanju, a zatim ćemo vam preporučiti rešenja koja su prilagođena potrebama vaše industrije. Naša stručnost obuhvata implementaciju i optimizaciju QAD ERP sistema, kao i integraciju sa EDI (Elektronska razmena podataka) tehnologijom. Pružamo sveobuhvatna rešenja koja vam omogućavaju da unapredite svoje operacije, efikasnost i kvalitet, dok istovremeno smanjujete troškove i rizike. 

Naš fokus je na razvoju dugoročnog partnerstva sa našim klijentima, pružajući adekvatne alate i stručnost koja je potrebna za uspešni razvoj kroz kompleksno poslovno okruženje u cilju ostvarivanja održive konkurentske prednosti. Ostvarite napredak i postignite izuzetne rezultate zahvaljujući našoj visokokvalitetnoj stručnosti, iskustvu i posvećenosti unapređenju vašeg poslovanja. Sa Technologentom možete računati na personalizovanu podršku i rešenja koja su usklađena sa vašim poslovnim ciljevima.

Nova dimenzija poslovanja

Ako želite da uskladite funkcionalnost softvera sa svojim poslovanjem kako biste izvukli maksimum iz svog rešenja, smanjite troškove i osigurate budućnost, Technologent usluge rade uporedo kako bi vam pomogli na vašem putu da postanete prilagodljivo preduzeće, od faza planiranja i dizajna do implementacije i upravljanja vašim sistemom u budućnosti. 

Nadmašite granice sa Technologentom

QAD

Enterprise Resource Planning

Your trusted QAD partner

qad-logo
news

Informacije iz prve ruke

Pratite naše najnovije vesti i događaje

X